WIN EEN GRATIS BOEK
VOOR EEN VRIEND(IN)
(EN ÉÉN VOOR UZELF!)

 

Vanwege de lancering van mijn nieuwste boek Zoekend onder een vreemde hemel maakt u tot en met januari 2016 kans om twee gratis gesigneerde boeken te winnen:

Boek Zoekend onder een vreemde hemel

Zoekend onder een vreemde hemel voor uzelf

en

Achter de eeuwige glimlach voor een vriend(in) Achter de eeuwige glimlach

 

 

 

 

 

 

(Omgekeerd mag natuurlijk ook!)

Update: Uit de deelnemers via de website en de Facebookpagina is inmiddels Margo als winnares uit de bus gekomen. De boeken zijn haar inmiddels al toegestuurd.

Hoe kunt u meedoen?

Schrijf in een reactie hieronder wie u graag dit boek cadeau wilt doen en waarom.
Begin februari maak ik de winnaar(s) bekend.

Let op: deze win-actie loopt ook op Facebook. Als u actief bent op facebook zou ik het heel fijn vinden als u gebruik maakt van één van onderstaande knoppen om mijn boek in uw eigen netwerk onder de aandacht te brengen.

(128)

5 thoughts on “Een gratis boek voor een vriend(in) en een gratis boek voor uzelf

 1. Ik wil het boek graag kado doen aan mijn vriendin Désirée omdat Indonesië een speciale plek heeft in haar hart.

 2. Aan mijn vriend Piet, omdat wij samen nog altijd de wens hebben om samen een reis naar Indonesie te maken.

 3. Voor Laura, vanwege haar enthousiasme, liefdevolle uitstraling en haar moed om samen met haar dochtertje van nog geen 2 jaar ons project op West Timor te bezoeken.
  Na overleg met de kinderen en de manager, heeft zij samen met hen in Kupang boeken voor het kindertehuis aangeschaft. Zij draagt Indonesië een warm hart toe en volgt al enkele jaren Indonesische les.

 4. Ik ben drie keer in Indonesië geweest voor ontwikkelingsbijdrage via de vrijwilligersorganisatie PUM. Je raakt in de ban van de geschiedenis van het koloniale Nederland en wat voor een invloed dat heeft gehad op de bevolking. Ik denk dat deze boeken ook een inkijkje geven in deze problematiek van het Westen versus het mysterieuze Oosten.

 5. Bonjour Élisabeth Ribhagen
  Tijdens ons laatste bezoek aan Nederland kocht ik in Barneveld Uw boek “Achter de eeuwige glimlach” Het was fijn om de met liefde beschreven verhalen te lezen. Wij bezochten slechts twee keer Java en Bali( al meer dan 25 jaar geleden) maar denken nog vaak terug aan die prachtige reizen en worden al n beetje weemoedig als we ergens de geur van kruidnagel opsnuiven In de boekenkast komt uw boek naast (bijna alle) reisverslagen van Aya Zikken te staan . En de volgende keer kopen we zeker uw andere boek! Dank voor het leesplezier,
  Hartelijke Groeten Carrie Schoemaker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *