Het verborgen leven van EmmaHalf december 2021 was het zover: het nieuwste boek van Elisabeth kwam uit. Het verhaal dat heel lang heeft aangedrongen om te worden geschreven. En dit jaar was Elisabeth er aan toe, de tijd was gekomen om het op te schrijven en naar buiten te brengen. Ze werkte keihard, de laatste maanden samen met Inanna haar uitgever. En nu gaat het verhaal de wereld in.

Het boek

‘Het verborgen leven van Emma’ is een waar gebeurd verhaal over een gezin met vijf zonen en een dochter. Emma wordt vlak na de Tweede Wereldoorlog geboren. Op twaalfjarige leeftijd ontdekt ze een geheim. Ze voelt zich hierover schuldig en houdt het angstvallig verborgen.

Als ze een volwassen vrouw is en moeder van vier kinderen hoort ze voor het eerst dat dit geheim een naam draagt. De lezer wordt meegetrokken in het ontroerende en indrukwekkende leven van Emma. Een vrouw die in opstand komt en vecht voor de vrijheid om zichzelf te worden en te zijn. Op wonderlijke wijze vindt Emma een kracht die haar een toekomst in het oneindige schenkt. Het verhaal van Emma laat zien dat spiritualiteit in staat is om een mens boven de misère uit te tillen.Het verborgen leven van Emma kopen en lezen

  • Je kunt het boek natuurlijk kopen in je favoriete boekhandel. Als deze het niet op voorraad heeft kan het worden besteld.
  • Online is het boek te bestellen bij de uitgever Ambilicious: Het verborgen leven van Emma De prijs is € 19,95 (exclusief verzendkosten).
  • Stuur een mail naar elisabethriphagen@live.nl . Je ontvangt het boek dan zo snel mogelijk in de brievenbus. Met een persoonlijke noot van Elisabeth.

Een fragment uit het boek:

Middenin de kamer stond een hoog bed met daarop witte lakens en in de hoek drie vreemde stoelen met bruine riemen. Een zuster met een vriendelijk gezicht pakte mijn hand en trok mij naar een van de stoelen. Ze pakte een riem en bond mij vast. Ik begreep het niet. We zouden met de dokter praten over mijn keel. Ik keek mijn moeder vragend aan. Waarom moest ik met riemen vastgebonden worden. Ik was geen hond. Ik loop niet weg, zei ik. De zuster moest lachen. Ik staarde haar niet begrijpend aan en met een piepstem probeerde ik haar duidelijk te maken dat we voor een gesprek met de dokter kwamen. De zuster deed net alsof ze niets hoorde. Ze hielp mij in de stoel en ging onverstoorbaar met de riemen verder. Toen ging achter mij een deur open. Een lange man met grijs haar kwam naast mij staan.

 1,612 total views,  1 views today